MEGOLDÁSOKRA FÓKUSZÁLUNK

Egy új világ eddig ismeretlen problémáival szembesülünk.
Átalakul életünk, munkánk, gondolkodásunk. Új értelmet kap az „itt és most”.
Együttműködésünk feltételeit, módszereit a virtualitás világához illesztve kell újrateremtenünk.
A megszokott munkavégzésről a „home office”-ban végzett távmunkára, távkapcsolatra való átállás sok ember számára komoly nehézséget, folyamatos feszültség forrást jelent.

A CONSACT VIRTUAL SOLUTIONS keretében kifejlesztett szolgáltatásaink rugalmasan elérhető, azonnal alkalmazható megoldások az online tér adta lehetőségek kihasználásához, az új munkafeltételek hatékony bevezetéséhez. Támogatják a vezetői és a dolgozói viselkedésváltozást, a körülményekhez való gyors alkalmazkodást.

Adatvédelmi és információbiztonsági problémakezelés
A kialakult helyzetben számos vállalkozás került nehéz üzleti pozícióba és igyekszik olyan új megoldásokat kitalálni, melyekhez megfelelő adatkezelési és információbiztonsági környezet kialakítása is szükséges.
Krízishelyzeti problémakezelés
A krízishelyzet kezelése érdekében számos, a napi gyakorlattól eltérő feladat végrehajtása válhat szükségessé.
Szervezet és hatékonyság fejlesztés
A kialakult helyzetben a szervezetek meglévő munkaszervezési rendszerének átalakítása válhat szükségessé a további hatékony munkavégzés érdekében.
Távmunka - csoportmunka – videokonferencia online eszközeinek hatékony használata
online képzések, támogatások
Az online kommunikáció, a távmunka - csoportmunka – videokonferencia leggyakoribb eszközeinek hatékony használata teremti meg az alapot az online munka-, és vezetési kultúra kialakítására.
Online munkakapcsolatok, egyéni és csapat produktivitás fejlesztése
online képzések, támogatások
Az emberek nem válnak kevésbé hatékonnyá az otthoni munkavégzés során, feltéve, ha elsajátítják a távmunka hatékony technikáit és megfelelő támogatást kapnak vezetőiktől, munkatársaiktól.
Egészségmegőrzés, támogatás krízis idején
online képzések, támogatások
A bizonytalan helyzet, a négy fal közé szorulva végzett munka, félelem a járványtól feszültség és stressz forrása. Kezelése, a reziliens viselkedés segítése virtuális közegben is megoldható, szakszerű támogatási módszerekkel.
Növeld a hatásfokod - Irodai szoftverek hatékonyabb használata
online képzések, támogatások
Munkaidőnk nagy részét az irodai szoftverek használatával töltjük, de sokszor a szoftverek lehetőségeinek, funkcióinak csak töredékét ismerjük, ami naponta akár 2-3 óra időkiesést, improduktív munkaidőt is jelenthet.

Használd előnyödre!

  • Tréningek
  • Egyéni, team coaching
  • Tanácsadás
  • Teamek vezetése
  • Mentális segítségnyújtó programok
  • Adatvédelmi és információbiztonsági problémakezelés
  • Krízishelyzeti problémakezelés
  • Szervezet és hatékonyság fejlesztés

„Virtual Classroom” formájában biztosítjuk a tudásátadás, tapasztalás és gyakorolás lehetőségét. 

Trénereink, oktatóink, szakértőink vezetésével a résztvevők online térben, interaktív előadás-blokkok, gyakorlatok, saját élmények, vezetett beszélgetések segítségével sajátítják el az ismereteket.